Vorige | Volgende

Leidsegracht 78 Amsterdam, Centrum

Huurprijs excl. € 84.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen op een van de leukste gedeeltes van de grachten van Amsterdam, een kantoorruimte van circa 240 m2, bestaande uit een 3-laags benedenhuis met tuin, gebouwd in de zeventiende eeuw.

Het benedenhuis verkeert in een goede staat van onderhoud. Het monumentale pand heeft op de begane grond een eiken vissenraad vloer, hoge plafonds en rode bakstenen muren en is recent gerenoveerd.

Het kantoor heeft een moderne look en feel, maar voelt tegelijkertijd sfeervol aan dankzij monumentale elementen, representatief voor uw bedrijf in een prestigieus grachtenpand op een top locatie.

BIJZONDERHEDEN
De kantoorruimte is momenteel in gebruik als twee woon-appartementen, maar in korte tijd (circa 4 weken) zal het worden omgebouwd naar de originele staat, zijnde kantoorruimte. De beschikbaarheid is vanaf begin mei.
Het is in deze fase ook mogelijk om input te hebben in het ombouw proces, voor de aanvang van de renovatie.

INDELING
De huidige indeling op de begane grond is als volgt, entreehal, trap naar beletage, zeer grote woonkamer met hoge plafonds en een aangrenzend dakterras. Het souterrain is nu geheel één ruimte en kan nader worden
ingedeeld. Vanuit de serre aan de tuinkant is er toegang tot de binnentuin van circa 48 m2. Op deze verdieping zijn ook de toiletten aanwezig. Op de eerste verdieping zijn thans 2 werkkamers aanwezig en is in het middengedeelte een keuken en een toilet.

Alle drie de verdiepingen hebben uitzicht op de karakteristieke Leidsegracht.

OMGEVING
Gelegen in het Centrum van Amsterdam met toegang aan de Leidsegracht, vlakbij de Leidsestraat en het Leidseplein. Alle denkbare voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden zijn in de directe nabijheid te vinden.

BEREIKBAARHEID
De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer en op de fiets. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 12 minuten rijden te bereiken. Parkeren kan worden gedaan aan de openbare weg (betaald) of in een parkeergarage.
Voor de actuele wachttijd omtrent bedrijfsparkeervergunningen verwijzen wij u naar stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam.

AANVANGSHUURPRIJS
€ 84.000,-- per jaar (€ 7.000,-- per maand), exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast.

HUURBETALING
Maandelijks, bij vooruitbetaling bij voorkeur volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

HUURTERMIJN
Nader over een te komen.

HUURINGANGSDATUM
In overleg, zie bijzonderheden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden.

HUUROVEREENKOMST
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

BESTEMMING
Gemengde bestemming.
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen.

ONDER- EN/OF OVERMAAT
Onder- of overmaat van het metrage bij het aangaan van deze huurovereenkomst zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs tijdens de periode van deze overeenkomst, met inbegrip van eventuele verlenging(en) daarvan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
240 m²
In units vanaf
240 m²
Perceel
162 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object