Vorige | Volgende

Johan van Hasseltweg 51 Amsterdam, Hamerkwartier

Huurprijs excl. BTW € 320.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Deze bedrijfs-/productieruimte met representatief kantoor is gelegen in het Hamerkwartier. De ruimte is thans ingericht als productie-/koelruimte t.b.v. voedsel verwerkende industrie. Opgedeeld in compartimenten.
Het Hamerkwartier aan het IJ heeft zich ontwikkeld tot een inspirerend stukje Amsterdam. Het heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op ondernemers en mensen met ambitie. In de omgeving vind je Pand Noord, De Overkant, Op Zeezand, Muziekzender Xite en het Stork-terrein. Daarbij volop gerenommeerde horecabedrijven zoals Hotel de Goudfazant en FC Hyena (tevens een bioscoop) De meest uiteenlopende partijen houden hier kantoor. Kortom, het gebied waar je nu moet zijn. Wij bieden hierbij de mogelijkheid om op tijdelijke basis deze ruimte in gebruik te nemen. Een uitgelezen mogelijkheid voor een bedrijf om zich vast in dit upcoming gebied te vestigen.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De Noord/Zuidlijn, met een halte aan de Johan van Hasseltweg ligt op slechts 250 meter afstand. Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Oost gratis pont naar Amsterdam-Noord. Slechts 7 minuten met bus 32 en 33 vanaf Centraal Station. Ook met de auto is het object vanaf de ring A10 goed bereikbaar via de Coen tunnel, Piet Heintunnel en de IJ-tunnel.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
In totaal ca. 2.875 m² B.V.O., waarvan ca. 288 m² kantoorruimte en ca. 2.588 m² bedrijfs-/productieruimte. Tevens 10 parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruim buitenterrein t.b.v. opslag.

PARKEREN
Op eigen terrein circa 10 parkeerplaatsen. Tevens volop mogelijkheden aan de openbare weg (betaald).

HUURTERMIJN
Het betreft een tijdelijke huursituatie met een minimum van twee jaar. Informeert u naar de mogelijkheden.

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

ZEKERHEIDSSTELLING
Uitgangspunt een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

CONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
2.588 m²
In units vanaf
2.588 m²
Perceel
3.004 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object