Vorige | Volgende

Bolstoen 10 A- B Amsterdam, Sloterdijk

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Vrijblijvende aanbieding bedrijfsunits

Adres:
Bolstoen 10A en 10B te (1046 AT) Amsterdam

Algemeen:
Een tweetal aaneengesloten bedrijfsruimten, feitelijk en kadastraal van elkaar gescheiden, maar zonder ingrepen ook gezamenlijk te gebruiken. Vele mogelijkheden toepasbaar, denk daarbij deels eigen gebruik/deels verhuur met de mogelijkheid uiteindelijk beide ruimten te gebruiken als 1 geheel. Maar ook een mooi beleggingsobject.

Omschrijving:
10A: Een bedrijfsruimte, groot circa 204 m2 BVO met kantoor, voorzien van een keuken/pantry en sanitaire unit op de verdieping, groot circa 99 m2 BVO;
10B: Een bedrijfsruimte, groot circa 204 m2 BVO met kantoor, voorzien van een keuken/pantry en sanitaire unit op de verdieping, groot circa 99 m2 BVO.

Kadastraal:
10A: Gemeente Sloten (N.H.) sectie A nummer 1904, groot 2 are 47 centiare (247 m2);
10B: Gemeente Sloten (N.H.) sectie A nummer 1905, groot 2 are 67 centiare (267 m2).

Erfpacht:
10A: Voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de Gemeente Amsterdam, uitgegeven onder de algemene bepalingen van 1994. Expiratiedatum 1 april 2047, vaste canon per jaar € 3.856,63.
10B: Voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de Gemeente Amsterdam, uitgegeven onder de algemene bepalingen van 1994. Expiratiedatum 1 april 2047, vaste canon per jaar € 4.246,97.

Bouwjaar:
1997

Parkeren:
Deels op eigen terrein, deels aan de openbare weg (gratis).

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de A5 met verbinding naar de A10 en A9, en de Haarlemmerweg (N200).
Vanaf het NS-station Sloterdijk, dat met de bus (nummer 231) eenvoudig te bereiken is door de halte op loopafstand, zijn goede openbaar vervoerverbindingen beschikbaar.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Sloterdijk III, onherroepelijk sinds 3 juli 2013 en heeft de enkelbestemming Bedrijf -3. De op de plankaart voor Bedrijf - 3 aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven die vallen in categorieën 2 tot en met 4 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Inrichtingen Sloterdijk III.

Bouwaard:
Systeem gebouwd, opgetrokken uit metselwerk, gevelbeplating, betonnen vloeren, plat dak met bitumen gedekt. Vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 6,6 m1. Voorzien van overheaddeuren, loopdeuren, sanitaire voorzieningen en verwarming.
Hoogwaardige afwerking kantoorruimten.

Energielabel:
Geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Koopsom:
De koopsom voor elke unit afzonderlijk bedraagt € 375.000,-- k,k,
De koopsom voor de twee units tezamen bedraagt € 725.000,-- k.k.
Er is geen BTW verschuldigd.

Voorbehoud:
Verkoop van de twee units afzonderlijk zal uitsluitend plaatsvinden indien beide units zonder voorbehouden, dus onvoorwaardelijk, zijn verkocht.

Levering:
Een bieding dient te worden uitgebracht op basis van "asset transactie basis", waar het object wordt geaccepteerd op basis van "as is, where is". De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Gunning:
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt tot stand indien overeenstemming is bereikt over zowel de koopsom als de bijkomende voorwaarden middels een ondertekende koopovereenkomst.

Algemeen:
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ten aanzien van eventuele onjuist- en onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Eigenaar/opdrachtgever behoudt zich het recht van gunning voor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
408 m²
In units vanaf
303 m²
Perceel
514 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten (N.H.)
Sectie
A
Perceel
1904
Oppervlakte
247 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
 
 
Gemeente
Sloten (N.H.)
Sectie
A
Perceel
1905
Oppervlakte
267 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object