Vorige | Volgende

Kalverringdijk 43 ZAANDAM

Koopsom € 675.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Perceel bouwgrond aan de ZAAN Te Koop

Perceel eigen grond aan de Zaan, plaatselijk bekend als Kalverringdijk 43 te 1509 BT Zaandam, gemeente Zaanstad.

15 Minuten met de auto vanaf Amsterdam centraal station, 15 minuten met de trein van Koog - Zaandijk naar Amsterdam en aan een beschermd natuurgebied.

In het project molen-As de zon zijn o.a. 2 percelen bouwgrond met bouwvergunning te koop. Nabij de Zaanse Schans (Amsterdam area) een Kavel (ca. 950m2) aan het water en een perceel van ca. 700 m2 met aan een stuk van ca 6 tot 8 meter water, met bouwvergunning. Ook een complete praktijkvilla (bedrijfswoning) is te koop.
Uniek is de ligging aan het water, de hier heel brede Zaan, met steiger- en afmeermogelijkheden op/aan eigen tuin.

De royale kavel is aan de andere zijde (ongeveer oostelijk) met de 'eigen binnenweg' direct aangesloten op de openbare weg. Uniek naast de Zaan natuurlijk ook de naastgelegen Zaanse Schans.

Ligging: Aan de oostzijde zicht over de Kalverpolder, een polder van 170 ha in het noordwesten van Zaandam die grotendeels bestaat uit veenweide. De polder is beroemd omdat zich in het westen ervan de Zaanse Schans bevindt, maar ook verder is het een boeiend natuurgebied met bovendien een rijke cultuurhistorie.

In het zuidoosten van deze polder ligt de buurtschap Haaldersbroek. Ze wordt in het zuiden begrensd door de waterloop Braak, die in de Poel, een zijwater van de Zaan, uitkomt. Aan de overkant van deze waterloop vindt men de buurtschap 't Kalf.

In het westen grenst de polder aan de Zaan, ten noorden aan de Enge Wormer en ten westen ervan vindt men de Wijde Wormer.

Oplevering: Perceel kan bouwrijp op korte termijn worden opgeleverd.

Bestemming: het vigerend bestemmingsplan is het plan 'Zaanse Schans e.o'. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad van Zaanstad vastgesteld op 16 februari 2012. Bestemming wonen met bedrijf, conform staat van bedrijfsactiviteiten.

Kadastrale gegevens: Gemeente Zaandam, sectie A nummer 1526, groot 806 m² nummer 1524, groot 57 m². Totaal 863 m².
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
863 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zaandam
Sectie
A
Perceel
1526
Oppervlakte
863 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan water, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object